NOVOGRADNJA DIMNIKOV

OD IDEJE  IN PROJEKTA DO IZVEDBE

Banner 680 x 300 websiteDimniki COVER 5

Gradnja dimnikov je izjemno pomembna komponenta pri gradnji objektov. Preden jih zgradimo, je pomembna tudi odločitev, kakšno vrsto kuriva bomo uporabljali. Gradnja dimnikov je delo strokovnjakov. 

Dimnik je izredno občutljiv sistem in zahteva izdelavo v skladu s stroko. V nasprotnem primeru lahko povzroči veliko škode in celo ogrozi človeško zdravje in življenje. Le izdelava in pristop, ki sta v skladu z najvišjimi standardi, bo vašemu dimniku prinesel dolgo življenjsko dobo in varno uporabo.

VSE O DIMNIKIH

DIAMANTNO VRTANJE

SANACIJA DIMNIKOV

KAMINI

 

Copyright © Trgovina Kamin. All Rights Reserved. / Prenova spletne strani 2020

Spletna stran vam omogoča varno nakupovanje. To pomeni, da naredimo vse potrebno, da onemogočimo komurkoli nepooblaščeno prestrezanje podatkov, ki jih kupec posreduje izključno in neposredno trgovcu. Podatke o kupcih hranimo zgolj toliko časa, kot jih potrebujemo za lastne potrebe. Po preteku tega roka bodo podatki o kupcu trajno pobrisani. Prosimo upoštevajte, da lahko z onemogočitvijo piškotkov (vključujoč nujno potrebne piškotke) onemogočite tudi dostop do določenih funkcij ali delov te spletne strani.