KDO SMO?

saval LOGO

»Poslovni svet je kompleksna zgodba vseh, ki vanj vstopimo s svojo vizijo, pričakovanji in poslanstvom. Zato smo predvsem odprti, pošteni, ustvarjajmo dodano vrednost in radi ostajamo v odnosih, ki ustvarjajo obojestransko zadovoljstvo. Naši začetki segajo v leto 2002, ko smo začeli s sanacijami dimnikov z nerjavečimi cevmi. Od leta 2011 smo dejavnost razširili na prodajo kaminov. Zadovoljni partnerji in kupci ste naša najboljša referenca. Zato bomo pisali nove zgodbe še naprej. Soustvarjajte jih z nami, ne bo vam žal. »

Na domačem trgu smo med največjimi ponudniki storitev s področja dimniške tehnike in kaminskega ogrevanja. Uspešno uresničujemo zastavljene cilje in z vso potrebno skrbnostjo zagotavljamo odlične storitve za naše zveste in nove stranke.

Banner 680 x 300 websiteDimniki

DEJAVNOSTI

  • sanacije dimnikov,
  • povrtavanje,
  • vstavljanje nerjavečih tuljav,
  • rušenje dotrajanih dimnikov,
  • pozidava novih dimnikov,
  • postavitev šamotnih dimnikov, troslojnih izoliranih dimnikov, ...
  • prodaja in montaža kaminskih peči in kaminskih vložkov,
  • pečarstvo.
  • diamantno vrtanje betona in drugih gradbenih materialov za potrebe montaže dimnikov, strojnih instalacij, prezračevanja, ...

OBMOČJE DELOVANJA

Celotna Slovenija.

KAKOVOST

Kakovost opravljenih storitev zagotavljamo v prvi vrsti že z izbiro visoko-kvalitetnih materialov in itdelkov. Odlično sodelujemo z našimi poslovnimi partnerji, dobavitelji. Skrbimo za stalno izobraževanje zaposlenih, za izpolnjevanje predpisov požarnega varstva in dimnikarskih zahtev. Smo člani Sveta za preventivo varstva pred požari (SZPV).

EKOLOŠKA ZAVEST

Po opravljenem delu z objekta odpeljemo vse gradbene in druge odpadke, ki so nastali pri opravljanju naše storitve. S sortiranjem in sprotnim odvažanjem na zato namenjene deponije poskrbimo, da so vsi odpadki odloženi na mesta, kjer se lahko predelajo in ne onesnažujejo okolja. 

Copyright © Trgovina Kamin. All Rights Reserved. / Prenova spletne strani 2020

Spletna stran vam omogoča varno nakupovanje. To pomeni, da naredimo vse potrebno, da onemogočimo komurkoli nepooblaščeno prestrezanje podatkov, ki jih kupec posreduje izključno in neposredno trgovcu. Podatke o kupcih hranimo zgolj toliko časa, kot jih potrebujemo za lastne potrebe. Po preteku tega roka bodo podatki o kupcu trajno pobrisani. Prosimo upoštevajte, da lahko z onemogočitvijo piškotkov (vključujoč nujno potrebne piškotke) onemogočite tudi dostop do določenih funkcij ali delov te spletne strani.